Videregående skole: Barne- og ungdomsarbeider

Helsefremmende arbeid (BUA)

Helsefremmende arbeidHelsefremmende arbeid (BUA) gir deg kunnskap innen barne- og ungdomsarbeiderfaget på videregående skole. Kurset er basert på læreplanen i barne- og ungdomsarbeiderfaget i fagområdet helsefremmende arbeid. Det gir kunnskap og forståelse av helseaspektene man kommer bort i som Barne- og ungdomsarbeider.


Kommunikasjon og samhandling (BUA)

Kommunikasjon og samhandlingKommunikasjon og samhandling (BUA) gir deg kunnskap innen barne- og ungdomsarbeiderfaget på videregående skole. Kurset er basert på læreplanen i barne- og ungdomsarbeiderfaget i fagområdet kommunikasjon og samhandling. Det gir kunnskap og forståelse om språk og bruken av språket, samt teorier rundt samhandling mellom mennesker. Konflikthåndtering kommer også inn under denne modulen.


Yrkesutøvelse (BUA)

YrkesutøvelseYrkesutøvelse (BUA) gir deg kunnskap innen barne- og ungdomsarbeiderfaget på videregående skole. Kurset er basert på læreplanen i barne- og ungdomsarbeiderfaget i fagområdet kommunikasjon og samhandling. Det gir kunnskap og forståelse for hvordan en barne- og ungdomsarbeider skal utøve yrket som rollemodell, igangsetter av aktiviteter, konfliktløser og planlegger.